hälsostugan_logo

   Förstasidan
   
Om företaget    Vitaminer &
   Kosttillskott
   
Kurser
   
Örtsalvor &
   Hudprodukter
   
Örter & Blommor
   
Zonterapi
   
Astrologi
   
Köpvillkor
   
Kontakta oss
   
BLOGG
      Se vårt bildspel

   © Hälsostugan 2005Utbildning Våra tjänster

Ingegerds Hälsostuga...


... startade jag efter att jag åren 94 - 96 utbildat mig till zonterapeut.

   

Jag heter Ingegerd Gustavsson och bor i skaraborgs län i en liten by strax utanför Töreboda tillsammans med min man Per och våra katter. Där håller jag dessutom till med mitt arbete som zonterapeut.Ett av mina stora intressen har alltid varit växter. Jag är intresserad av både trädgårdsväxter, krukväxter samt medicinalväxter och kryddor. Det är roligt att samla in örter och torka och göra olika sorts goda theer på, vilka också är hälsobringande. Visste ni att det finns väldigt många olika myntor med olika smaker. Äpplemyntan tex är mycket god. För några år sedan blev jag mycket intresserad av doftpelargoner. Däribland kan man också välja och vraka. Någon har sagt att det lär finnas omkring 500 olika dofter. Jag har bara kommit i kontakt med ca 20 sorter, vilka jag har till försäljning.

Fuchsian är en annan dekorativ växt som jag är mycket förtjust i och som det finns många varianter av. Jag är lite av att bevara det gamla därför samlar jag mormorsväxter av alla de slag. Jag har stora planer på att få i gång en rikt blommande trädgård samt få igång ett stort sortiment och främst rariteter av olika slag. Än är jag bara i början. Än är mycket att plocka i ordning på. Jag är mycket förtjust i att samla in av olika exotiska frukter. Jag har att sälja av bla tamarind och passionsfrukter och guldbäret som ger så goda och c-vitaminrika bär.

Den som känner sig manad är välkommen att besöka mig på våren eller sommaren. Kanske har jag någon växt som lockar just dig? Men det är säkrast att maila, eller ringa före så jag säkert är hemma när du tänkt komma på besök.

Jag arbetar förutom med zonterapi att ge massage.

Jag arbetar även som astrolog.

Jag har försäljning av olika aloe vera produkter, samt andra hälsoprodukter. Dessutom odlar jag örter av olika slag,som jag använder i mina oljor men även har till försäljning,Rosmarinbusken är en omtyckt ört både i matlagning, massageoljan samt som eterisk olja till värmeljuset eller i badet. Mitt intresse för blommor gör att jag även utökat mitt sortiment med att sälja krukväxter.Denna växt heter guldbär. Den ger mycket goda bär. De är orange till färgen och de är ungefär som ett klarbär i storleken. Vitaminrika.