hälsostugan_logo

   Förstasidan
   
Om företaget    Vitaminer &
   Kosttillskott
   
Kurser
   
Örtsalvor &
   Hudprodukter
   
Örter & Blommor
   
Zonterapi
   
Astrologi
   
Köpvillkor
   
Kontakta oss
   
BLOGG
      Se vårt bildspel

   © Hälsostugan 2005

Historik

Zonterapi är en gammal kunskap som utövats i bland annat Kina och Egypten med stor framgång. Zonterapi är en behandlingsform där man trycker på olika zoner under och på fötterna för att lindra olika sjukdomstillstånd. Terapeuten arbetar i en timme under och på fötterna medan patienten får ligga avslappnad på en brits.De olika zonerna ger signal om var och när något är i olag. Terapeuten kan således känna om t.ex en förkylning är på väg. Det är möjligt att lindra smärtor vid bl.a ryggvärk, magkatarr, allergi, depressioner, stress och spänningshuvudvärk med zonterapi.

Zonterapi är en skonsam behandlingsmetod, villken ej medför skadliga biverkningar. Den aktiverar istället kroppens egen förmåga att succesivt läka sig själv. En tvåårig utbildning på högskolenivå med diplom på godkända studier, praktik och yrkeskunnande ger behörighet att arbeta som zonterapeut. I utbildningen ingår också att på sjuksköterskenivå lära medicinsk skjukdomslära samt kroppens uppbyggnadssystem. Zonterapi är ett komplement till traditionell sjukvård.

Jag rekommenderar en serie på tio behandlingar med en veckas mellanrum. Det är viktigt för utrensnings-och läkningsprocessen att fullfölja denna serie. Det är välgörande att därefter fortsätta med stödbehandlingar ca en gång i månaden. Likväl som du regelbundet tar hand om ditt yttre bör du ta hand om ditt inre.

Jag erbjuder även rygg- och nackmassage, örtmedicin, medicinsk astrologi, karaktärshoroskop, relationshoroskop och årshoroskop, drömanalys och bildanalys. Dessutom håller jag kurser i astrologi, psykologi, hälsoarbete och zonterapi.

Jag utbildade mig 1994 till zonterapeut.Jag auktoriserade mig 98 i zonterapiförbundet RFSF. Två år senare auktoooriserade jag mig i kommitén för alternativmedicin KAM. Dessförinnan har jag en tvåårig utbildning i astrologi. För den som vill är den medicinska astrologin ett bra komplement till zonterapin.